Trance Coaching

Trance Coaching is een zeer prettige, bijzondere ervaring waarbij je helemaal ontspannen en in trance gebracht wordt. Het betreft hier geen hypnose, maar een trance waarbij een speciale inductietechniek wordt toegepast. Daardoor geraken de hersenen in een zogenaamde overload en in een Alpha staat. Alpha is de staat waarin jij je bevindt als je slaapt, je bent dan voorbij je kritische blik, waardoor je diep in je onbewuste kunt komen en van daaruit het autonome zenuwstelsel kan programmeren met gewenste suggesties.

Sommige delen van je kritische blik houden vast aan bepaalde patronen omdat ze denken jou daarmee te beschermen. De taak van het onbewuste is ook om ons te beschermen. Maar willen we iets veranderen in ons leven dat goed voor ons is, dan is het belangrijk dat de onbewuste delen die tegen zijn, gaan meewerken en begrijpen dat de bescherming niet meer nodig is en jou zelfs tegenhoudt.

Door middel van Trance Coaching kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam maximaal worden gestimuleerd en wordt het onbewuste geprogrammeerd op gezondheid, vitaliteit, welvaart en persoonlijke groei.

Voor de sessie wordt er naar de gebieden in je leven gekeken waaraan je wilt werken. De Trance Coaching Sessie wordt persoonlijk op jou aangepast voor het beste resultaat.