Kruidenstempelmassage

Als aan een massage kruiden en aroma samen met de weldoende warmte toegevoegd wordt, is het gegarandeerd genieten. Spanningen worden minder en de huid krijgt een zuiveringsbehandeling.  De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de klanken van de rustgevende muziek begeleiden je in een droomwereld van geborgenheid. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogd de  stofwisseling met 15%. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met warmte sneller afgevoerd worden.

Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam. Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans.

 De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van de uitgezochte kruidencomposities op. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. De kruiden zijn net voor de bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurd op traditionele wijze. De kruiden worden op natuurlinnen luchtdicht verpakt, zodat zij bij de massagebehandeling hun volle aroma kunnen afgeven.

De massage vindt plaats op de rug, schouders en nek, waarbij met ronddraaiende bewegingen van de stempels op het weefsel wordt ingewerkt.